size chard

Hier vind je een guide hoe je jou perfecte maat vind voor jou costum swimwear. Alle maten zijn in centimeters. Je kan jezelf meten met een meetlint heb je deze niet kan je ook een stuk draad en een liniaal of rolmaat gebruiken.

TOPS

Hoe meet je, je borst?

Kijk in de spiegel, om een goede meting te krijgen kan je deze het beste zonder BH met een aansluitend topje of met een simpele beugel bh. LET OP GEEN PUSH UP BH! Kijk in de spiegel en draai je lichaam een kwart slag, leg het meetlint recht over je rug en laat deze lopen over je tepels (zo meet je het volste deel van je borst). 

Mocht je The soph top kiezen meet dan ook je bandmaat. Deze kan je in de opmerkingen bij je order er bij zetten. Deze meet je door precies onder je borst te meten waar normaal je BH band loopt. 

X_edited.jpg
BOTTOM

Hoe meet je High hips?

Meet met het meetlint recht over de botjes voor op je bekken/heup. Hoe vind je deze botjes? Voel met je wijsvinger vanaf je zijkant van je taille en laat je vinger naar beneden glijden en uiteindelijk voel je dan je heupbot. Meet met het meetlint in een rechte lijn om je heupen heen.

Hoe meet je Hips?

Kijk in de spiegel het beste is dat je hier je lichaam een kwartslag draait zodat je jezelf in zij profiel ziet. Leg het meetlint over het volste stuk van je bil en leg deze in een recht lijn over je heupen. Deze meting is je Hips meting.

BOTTOM_edited.jpg
ONE PIECE
one piece_edited.jpg

vragen?

Heb je vragen of kom je er niet uit met je maten? stuur ons dan een mail op rubystories@outlook.com of een DM op instagram of Facebook